De beste investering in uzelf!

content image- 1561031623

Claudia van Pelt

Schoonheids-en Lichaamsverzorging Claudia van Pelt is een schoonheidssalon waarbij huidverbetering en ontspanning centraal staan. De salon is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. In 1998 opende eigenaresse Claudia van Pelt de deuren van haar schoonheidssalon; eerst in Rotterdam-Zuid en later, in 2003, in Hendrik Ido Ambacht aan de Frankensteyn 7.

In de salon kunt u onder andere terecht voor: diverse gezichts-en lichaamsbehandelingen(waaronder microdermabrasie en microneedling), harsbehandelingen, manicure, pedicure, diverse massages(zoals sportmassage, hotstonemassage, zwangerschapsmassage, lymfedrainage, antistressmassage, nouvelleprisemassage, hand-voet-en oormassage), definitieve haarverwijdering d.m.v. elektrische epilatie en bruidsmake-up.

Er wordt gewerkt met de huidverzorgingsmerken BDR,Biomaris, het cosmeticamerk John van G en het voetverzorgingsmerk Laufwunder.

Schoonheidsspecialiste Claudia van Pelt is zowel nationaal (Stivas A en Stivas B) als internationaal (Cidesco) gediplomeerd en ze is aangesloten bij de ANBOS. 

Maak een afspraak bij Schoonheids- en Lichaamsverzorging Claudia van Pelt